Η προσφορά του ‘’Επικουρώ’’ στο ‘’Κοσμόπολις’’

4:56 μ.μ. 0 Comments


Επικουρώ σημαινει οτιδήποτε προφυλάσσει, συνδράμει ή βοηθάει, ό,τι δίνει ηθική βοήθεια ή ενίσχυση, βοηθητικό φάρμακο αυτο που προσβλέπει στην γαλήνευση της ψυχής, δινοντας ζεστασια, εκείνο που στιριζει, αυτο που συμπαραστεκεται οταν συμβαλει στη θρεψη και στη ποση , οταν προσφερει, ακομα και οταν απλα ακουει το πονο του αλλου . Το επικουρω ειναι πνευμα ... Συλλογικο . Ανιδιοτελη . Μη ατομιστικο . Χωρις χρωμα, αχρωμο. Ουδετερο. Μεγαλοψυχο. Κινητηριο. Δυναμικο. Υπερανω χρηματων. Ηθικο. Ανθρωπιστικο. Τιμιο. Ηθικο. Ανευ ανταποδοσης. Υπερηφανο. . . . Ειναι απλα.. να θελεις !!!
Σαν Επίκουροι θεωρούμε υποχρέωση μας να μοιραζόμαστε την αλήθεια, γιατί είναι εγωιστικό να τη γνωρίζουμε μόνο εμείς : ‘’ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ, ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΡΤΕΛ, ΕΛΙΤ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΦΤΩΧΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π.’’.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΤΥΡΑΝΙΑ ?
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΣΚΛΑΒΙΑ ?
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ Ή ΠΤΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ?
ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ή ΎΠΝΟΣ ?
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΑΔΡΑΝΕΙΑ ?
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΑΤΟΜΙΚΌΤΗΤΑ ?
ΕΝΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΑΙΡΕΣΗ ?
ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ !
Προσθεσε τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ για να δομηθει ‘ΣΥΝΟΛΟ’. Και ΕΣΥ θα συμβάλλεις στην δημιουργία της ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ θα συν-δομήσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ.
Είναι αναγκαίο να αλλάξουμε νοοτροπία. Νοοτροπία, σημαίνει, η φορά του νου, η τροπή του νου, Η κατεύθυνση προς την οποία τρέπεται ο νους. Δηλαδή με απλα λόγια, ο τροπος με τον όποιο σκεφτεται κανείς. Και αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Και πρέπει να γίνει γρήγορα. Η ιδέα είναι να αποκτήσουμε μια κοινή ιδέα, η οποία είναι η ιδέα της ενοτητας και της συλλογικότητας. Να υπάρξει μια κοινή νοοτροπία ώστε να υπάρξει κοινός σκοπός. Η ιδέα είναι να αποκτήσουμε πνέυμα συλλογικό και ο σκοπός της ιδέας είναι η δημιουργία μιας υγιέστερης κοινωνίας. Μια κοινωνία με πνεύμα ‘‘Επικουρώ’’. Το ‘’Επικουρώ’’ γίνεται ένα με το ‘’Κοσμόπολις’’.
‘’Κοσμόπολις’’ μια πόλη κόσμημα. Μια πόλη στολίδι.
‘’Κοσμόπολις’’+ Επικουρώ + ΕΣΕΝΑ

0 σχόλια: