Όταν το επείγον τελειώνει με Χαμόγελο

Όταν το επείγον τελειώνει με Χαμόγελο
Είχε πάει 9 το βράδυ σε μια φαινομενικά ήσυχη βάρδια όταν δεχτήκαμε κλήση από το κέντρο του ΕΚΑΒ, όπου από την ένταση της φωνής του ασυρματιστή καταλάβαμε ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό!
«Διογένους, Τούμπα, απώλεια αισθήσεων, 5 ετών κοριτσάκι, πάτε γρήγορα παιδιά»! Δεν πρόλαβα να γράψω τα στοιχεία καλά καλά και ο συνάδελφος είχε βάλει ήδη μπρος το ασθενοφόρο. Φτάνοντας στο σπίτι του παιδιού ο πατέρας του μας περίμενε έξω, αφού μας ευχαρίστησε που φθάσαμε γρήγορα μας συνόδεψε στο διαμέρισμα που ήταν και η μικρή Σοφία. Δίπλα της, η μητέρα με δάκρυα στα μάτια.
Αφού διαπιστώσαμε με τον συνάδελφο ότι η μικρή μας ασθενής είχε απώλεια αισθήσεων λόγω μιας επιληπτικής κρίσης καθησυχάσαμε τους γονείς και αφού δώσαμε τις πρώτες βοήθειες μεταφέραμε την μικρή Σοφία στο ασθενοφόρο.
Η μικρή μας φίλη είχε αρχίσει ήδη να συνέρχεται και να κοιτάει με απορία προσπαθώντας να καταλάβει πως βρέθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, πολύ γρήγορα όμως οι απορίες της επικεντρώθηκαν, που αλλού; Στους αγαπημένους της ήρωες που απεικονίζονταν στις φιγούρες που διακοσμούν το εσωτερικό του ασθενοφόρου: η Νταίζη, ο Γκούφυ, ο Ντόναλντ.. Κάτι που έφερε το χαμόγελο στα χείλη της μικρής Σοφίας, της μητέρας αλλά και στα δικά μας!
Δεν υπάρχει τίποτα πιο μεταδοτικό από το Χαμόγελο του παιδιού..!
Διαβάστε όλα τα νέα μας στο παρακάτω link http://www.hamogelo.gr/19.1/Nea

0 σχόλια: